Valg af den bedste Crypto Wallet

Der er mange måder at gøre din kryptovalutainvestering sikker på. Du skal først kende den bedste kryptotegnebog til dine behov. Trezor One er den mest sikre tegnebog til rådighed. Trezor Model T er en anden fremragende tegnebogsmulighed. Ledger-produkter er også gode muligheder. Det skal være let at vælge en kryptotegnebog, men du bør også gøre din forskning. Når du har besluttet dig for en tegnebog, kan du begynde at handle krypto. Når du har valgt en tegnebog, skal du konfigurere den.

Desktopversionen af en kryptotegnebog gemmer personlige nøgler på din computer. Selvom de ikke er så sikre som mobile og online tegnebøger, er de meget sikrere end sidstnævnte. Sikkerheden ved desktop-tegnebøger afhænger dog af brugerens sikkerhedsniveau. En ældre computer kan stadig hackes. Offline opbevaring er også en god idé. Til langtidsopbevaring af dine kryptoaktiver kan en offline tegnebog være en god mulighed.

For begyndere anbefales Exodus. Electrum, Litecoin, Ledger Nano S og Trezor er også gode muligheder. Hvis du foretrækker at handle med en bred vifte af kryptokurver, kan du bruge eToros tegnebøger. Du vil være i stand til at gemme Ethereum, Litecoin og XRP. Hvis du gerne vil gemme dine altcoins sikkert, kan du også vælge eToro-tegnebogen.

Trezor USB er en anden mulighed, der tilbyder en bekvem måde at gemme store mængder kryptokurrency offline. Det er også nyttigt til depotapplikationer og tilbyder et sikkert middel til at sende og modtage krypto. Tegnebogen har også en sikkerhedskopieringssætning, der giver dig mulighed for at gendanne den mistede eller slettede krypto. Men i modsætning til andre tegnebøger klarede Atomic Wallet ikke snittet på listen over bedste cryptocurrency-tegnebog. Imidlertid gør dens funktioner det til en værdig konkurrent.

Trezor Model One er en anden mulighed. Det er en overkommelig hardware-tegnebog, der understøtter mere end 1,000 kryptokurver. Denne tegnebog er ikke så kraftfuld som andre hardware-tegnebøger, men den tilbyder en række nyttige funktioner, der er pengene værd. En ulempe ved denne tegnebog er, at den ikke kan integreres med iPhone-brugere. Hvis du er ny inden for krypto, vil du måske gå med Trezor Model One. Det er lettere at bruge, men det er ikke det bedste valg for folk, der ønsker at købe en hardware-tegnebog.

Mens Trezor Nano X ikke er en mulighed for alle, er det den mest populære hardware-tegnebog. Det koster omkring $ 150 og er mindre end sine rivaler. Ligesom Ledger X understøtter den mere end 1,800 kryptoaktiver. Den kan tilsluttes en computer eller en smartphone ved hjælp af USB Type-C, men den har ikke Bluetooth- eller Wifi-forbindelse. Hvis du er bekymret for sikkerheden, kan du overveje at investere i en hardware-tegnebog.

En anden god mulighed er Exodus, en tegnebog på tværs af platforme til mobilbrugere. Denne tegnebog har en intuitiv brugergrænseflade og understøtter flere kryptovalutabørser. Mycelium er særligt sikkert og holder din transaktionshistorik. Det er en af de ældste kryptotegnebøger, der blev lanceret i 2008.

Related Post