Ejendomsplanlægning – skattemæssige konsekvenser og modtagerbetegnelser. Omkostninger

Der er mange trin involveret i ejendomsplanlægning. Få mere at vide om skattemæssige konsekvenser, udpegning af modtagere og omkostninger ved ejendomsplanlægning. Du kan altid genbesøge din ejendomsplan, når du har oprettet den. Her er nogle ting, du skal huske. Det er vigtigt at overveje, hvor ofte det skal opdateres. Det bør opdateres efter store livsbegivenheder som skilsmisse, ægteskab og fødslen af børn.
Trin til ejendomsplanlægning

Ejendomsplanlægning er processen med at oprette juridisk bindende dokumenter og håndhævelig plan, der bestemmer, hvad dine modtagere får ved din død. Du kan være sikker på, at dine ønsker udføres nøjagtigt som du planlagde. Disse dokumenter beskriver nøjagtigt, hvordan dine aktiver fordeles til dine kære. Ejendomsplanlægning er afgørende for at sikre, at dine kære får det bedste, uanset hvor stor eller lille din ejendom er.
Ejendomsplanlægning har skattemæssige konsekvenser

Internal Revenue Code regulerer større skattespørgsmål i forbindelse med ejendomsplanlægning. Statslige love kan dog påvirke, hvordan din plan implementeres. De statslige love kan også påvirke, hvordan virksomheder kan etableres, og reglerne for arv af ejendom. Det er afgørende at vurdere de skattemæssige konsekvenser af enhver ejendomsplan. Selvom skattelove med tilbagevirkende kraft er sjældne, er det en god ide at gennemgå din ejendomsplan for at se, om der er nødvendige ændringer inden 2021.
I ejendomsplanlægning, modtagerbetegnelser

Modtagerbetegnelser kan være nyttige, men de kan også være et meget stumpt instrument, og kunderne bliver ofte forvirrede over dem. Lad os tage Mary, en klient, der har $ 2 millioner i aktiver og ønsker at give $ 1 million hver til sine børn. Selvom hun har en fremragende advokat, er hun ikke sikker på, hvordan hun skal omsætte sine ønsker til handling. Hun er også usikker på, hvordan hendes børn vil reagere på at blive gjort arveløse. Det er vigtigt at kommunikere dine intentioner til børn og give dem så meget information som muligt.
Omkostninger til ejendomsplanlægning

Ejendomsplanlægningsomkostninger koster i gennemsnit mellem $ 1.500 og $ 3.000. Afhængigt af kvaliteten og kompleksiteten af din plan kan omkostningerne variere fra hundreder af tusinder til tusinder af dollars. Mens nogle mennesker måske kun betaler et par hundrede dollars for en grundlæggende ejendomsplan; andre kan bruge hundredvis af timer på at ansætte en advokat. Du kan overveje en avanceret plan, hvis du har millioner at distribuere. Omkostningerne ved sådanne planer vil sandsynligvis være dyrere end for den gennemsnitlige person.
Undgå disse fejl i ejendomsplanlægningen

Undgå disse almindelige fejl, når du planlægger din ejendom. Hver ejendomsplan er unik, men de har alle svagheder. Store fejl er mere tilbøjelige til at føre til fejl end planer, der har mindre svagheder. Du kan gøre din ejendomsplan så idiotsikker som muligt ved at følge nedenstående trin.

Related Post